maanantai 4. tammikuuta 2010

Lohipasteijat













Ohjeesta tulee n. 15kpl pasteijoita.

Tarvitset:
1pkt valmista lehti(tai voi-)taikinaa

300g kypsennettyä lohta
2kpl kovaksi keitettyä munaa
1dl keitettyä riisiä
1 kananmuna voiteluun
Mausteita oman maun mukaan

Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi noin 5 mm paksuksi levyksi. Leikkaa siitä noin 10 x 10 cm neliöitä.
Sekoita täyteainekset. Laita jokaiselle levylle n. ruokalusikallinen täytettä. Taita kolmioiksi ja nipistele kolmion reunat yhteen. Varo täyttämästä kolmioita liikaa, että saat kolmiot suljettua.
Voitele vatkatulla kananmunalla.

Paista 15 minuuttia 225-asteessa.

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa helpolta ja hyvältä, aion kokeilla! :) Olen kiireinen 1,5-vuotiaan tytön opiskeleva yh-äiti, joten vieraita kutsuttaessa aikaa ei jää siivoilemisen jälkeen liikaa keittiössä hyörimiseen.

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä helppo ja nopea, pakastaminenkin onnistuu jos haluaa tehdä kerralla isomman satsin :)

    VastaaPoista