torstai 4. helmikuuta 2010

Hyydykekakun pohja

Ohje on tarkoitettu 24cm vuokaan.

400g keksejä (esim. digestive tai domino)
50g sulaa voita/margariinia

Päällystä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla
TAI
voit käyttää pelkkiä reunoja (tai reunavuokaa) ja koota kakun suoraan tarjoilualustalle.

Öljyä vuoan reunat tasaisen lopputuloksen saamiseksi.
Murskaa keksit hienoksi muruksi kaulimella, koneella tai liha- tai perunanuijalla.
Sekoita keksimuruihin voi/margariini ja painele hyvin vuoan pohjalle.

Laita vuoka jääkaappiin täytteen teon ajaksi.

Määrät saattavat hieman vaihdella, riippuen ohjeesta ja kakusta.

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Vielä yksi vinkki tuohon keksien murskaamiseen: Liha- tai perunanuija. Käy niillä vaivattomasti :)

    VastaaPoista
  2. Tiituska: Kiitos neuvosta :) Itse olen välillä käyttänyt miehen kaapista löytämääni kumivasaraa, mutta en sattuneesta syystä kehdannut sitä tuossa mainita. Pitääkin lisätä vinkkisi heti ohjeeseen!

    VastaaPoista