maanantai 22. helmikuuta 2010

Lohi-hyydykekakku




















Pohja:
8 kpl vuokaruisleipää

100 g margariinia


Täyte:

350g kylmäsavulohta
200g katkaraputuorejuustoa
200g lohituorejuustoa
2dl majoneesia
0,5dl sipulisilppua
2dl tuorekurkkua
n. 1tl sitruunapippuria
ripaus tilliä
4rkl sitruunamehua
6 liivatelehteä


Koristelu:

kylmäsavulohta

kurkkua

kananmunaa

mätiä


Irrota leivistä reunat ja jauha muruiksi. Sekoita sulan margariinin kanssa.
Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Laita vuoka jääkaappiin.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Sekoita sillä aikaa tuorejuustot, majoneesi, paloiteltu kylmäsavulohi, sipulisilppu, kuutioitu kurkku ja mausteet keskenään.
Ota liivatelehdet pois kylmästä vedestä ja liota ne kiehuvaan sitruunamehuun. Kaada neste täytteeseen ja sekoita.

Ota vuoka jääkaapista ja kaada täyte siihen, laita vuoka takaisin jääkaappiin hyytymään ainakin pariksi tunniksi, mielellään yön yli.

1 kommentti:

  1. Paketti on postitettu aamulla. Laita kommenttia kun olet saanut sen.

    VastaaPoista