torstai 18. helmikuuta 2010

Minttutäyte

Ohjeesta tulee yksi kerros.




















2 ½ dl vispikermaa
100 g valkosuklaata
2-3 tl minttuesanssia
100 g maustamatonta tuorejuustoa
elintarvikeväriä oman mielen mukaan

Vatkaa kerma hyväksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sulatettu ja jäähdytetty valkosuklaa. Mausta minttuesanssilla. Sekoita kerma- ja tuorejuustoseokset keskenään, tässä vaiheessa lisää elintarvikeväriä (itse käytin taivaansinistä) halutessasi. Kaada seos kostutetun pohjan päälle irtopohjavuokaan ja hyydytä muutama tunti jääkaapissa.

1 kommentti:

  1. Anonyymi8/4/13 19:15

    Osaatko sanoa paljonko tarviis laittaa minttua jos käyttää tuoretta minttua(kukkaruukussa jo kasvamassa) :D

    VastaaPoista