sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Jauhelihahyrrät




















1pkt (500g) lehtitaikinaa

Täyte:
400g jauhelihaa
2 sipulia
tomaattipyrettä/ketsuppia
juustoraastetta

Kaulitse lehtitaikinasta kaksi ohutta, suorakaiteen muotoista levyä. Levitä päälle tomaattipyrettä/ketsuppia. Jätä pidemmästä reunasta 1-2cm tyhjäksi.
Paista jauhelihat pannulla, paloittele sipuli ja lisää sekaan. Mausta haluamallasi tavalla (esim. grillimausteella). Levitä jauheliha-sipuliseos taikinalevyjen päälle, jälleen jättäen reunasta sen 1-2cm tyhjäksi.

Ala rullaamaan levyä niin, että tyhjä reuna jää viimeiseksi, saat siitä taikinaa nipistettyä tiukemmin kiinni. Rullaa levy mahdollisimman tiukalle. Leikkaa rullasta 2-3cm levyisiä paloja ja laita ne kyljelleen leivinpaperin päälle. Nipistä jokaisen hyrrän reunasta vielä hieman, että ne pysyvät kiinni. Lopuksi lisää vielä juustoraastetta pinnalle.

225 astetta ja 12-15min


1 kommentti:

  1. Itse laitan vielä hyrrät paperisiin pulla/muffinivuokiin, niin pysyvät varmasti kiinni ja juustoraaste tai esim. tuorejuustoa sisältävä täyte ei leviä pitkin peltiä. =)

    VastaaPoista