perjantai 12. maaliskuuta 2010

Suklaamuffinssit






















Taikinasta tulee n. 12kpl muffinsseja

Taikina:
150-200g tummaa suklaata
150g margariinia
1,5dl sokeria
2 munaa
3,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1,5dl maitoa tai kermaa

Kuorrute:
Kermavaahtoa
Vihreitä strösseleitä

Muffinssivuoat ovat Wiltonin keväisiä muffinssivuokia.
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa, lisää rouhittu suklaa (jätä 12 palaa odottamaan).
Halutessasi taikinasta tumman, voi siihen lisätä 2,5rkl kaakaota kuivien aineiden kanssa.
Täytä muffinssivuoat enintään puolilleen, lisää jokaiseen yksi suklaapala (tai puolikas) ja täytä vuoat.

225 astetta ja 12-15 min.

1 kommentti: