maanantai 14. kesäkuuta 2010

Maailman paras pannukakku

Tämä ohje kiertää netissä ja on todellakin nimensä veroinen! Nyt se tuli itsekin koettua ja sen myötä haluan jakaa myös ohjeen eteenpäin.





















Tarvitset:
4 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g sulatettua margariinia

Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää maito, munat ja (jäähtynyt) sulatettu margariini.
Kaada taikina leivinpaperille, syvälle uunipellille.
225 astetta ja n.30min

















Nauti pannukakku tomusokerin, hillon, kermavaahdon tai jäätelön kera. Juomaksi ehdottomasti todella kylmää maitoa.

10 kommenttia:

  1. aivan mahtava! piti kokeilla ja oli kyllä nimensä veroinen

    VastaaPoista
  2. Tää on tosi hyvä, olen tehnyt tällä reseptillä vuosikaudet. jos vielä laittaa 2dl vettä ja 6dl maitoa, niin on vielä parempi!! -Minna

    VastaaPoista
  3. laitoin viä kimmin kanelia ni vot

    VastaaPoista
  4. ihan jees ja kanelia hiukan,mut ilmanki passaa

    VastaaPoista
  5. Maailman paras pannari....

    Mihin valiin laitetaan munat?

    VastaaPoista
  6. Hyvää on. Mie oon laittanu sokeria puoli desiä, voita 50g ja desin ruisjauhoja ja loput hiivaleipäjauhoja, kaikki luomua ja vieläkin on todella hyvää!

    VastaaPoista
  7. Marja: Voi hyvänen aika! Hyvä kun kysyit, oli jäänyt puuttumaan :) Munat lisätään maidon ja jäähtyneen margariinin kanssa samalla. Lisäsin sen nyt reseptiinkin.

    VastaaPoista
  8. Ex-anoppi turvotti jauhot maidossa ennen paistamista...

    VastaaPoista
  9. Olipa vain hyvä respa :) lisään ensikerralla hieman lisää kanelia kun taisin ripsauttaa hieman liian vähän. Mutta makiata oli ^^

    VastaaPoista
  10. Itse en olekaan kokeillut kanelin kanssa, pitää kokeilla myös niin! Mies jo pyyteli uutta satsia, kun vanha meni niin äkkiä parempiin suihin :D

    VastaaPoista