torstai 22. heinäkuuta 2010

Daim-kakku



















Ohje on n. 24cm vuokaan.

Pohja:
2 munaa
2dl sokeria
0,5dl sulatettua margariinia
2,5dl vehnäjauhoja
1,5tl leivinjauhetta
1,5tl vaniljasokeria
0,75dl maitoa

Täyte:
1,5dl vaniljakreemijauhetta
3dl vettä
2 pientä Daimia

Kuorrutus:
1prk kondensoitua maitoa


Koristeeksi:
1 pieni daim
Wiltonin cookies & creme koristeraetta


Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää joukkoon sula (jäähdytetty) margariini,
sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi maito.














Voitele ja korppujauhota vuoka.
Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 20 min.

















Kumoa kakku vuoasta. Kakku ei juurikaan nouse, mutta leikkaa se silti kahteen osaan.

Täytettä varten sekoita vanilliinikreemijauhe ja vesi sekaisin, anna vetäytyä hetkisen.
Levitä vanilliinikreemi täytteeksi, ripottele päälle murustetut Daimit.















Nosta päälle toinen pohja.

Keitä kondensoidusta maidosta ohjeen mukaan kinuskikastike.
Levitä kinuski heti lämpimänä piiraan päälle, sillä jäähtyessään se hieman kovettuu.
















Rouhi koristeeksi Daimia ja ripottele koristeraetta.

2 kommenttia:

  1. Voihan lääh, nam ja slurpsis!!!! Näyttää niin ylihyvältä, että!! Kondismaitotoffee on maailman ihanin herkku♥
    Linkitän sinut jos sopii...Minutkin saa, kiitos:)

    VastaaPoista
  2. Voi ei mikä herkku! Tää näyttääkin ihan syntisen hyvältä!!

    VastaaPoista