torstai 12. elokuuta 2010

Diplomaattikreemi

















Tarvitset:
Vaniljakreemiä (1 osa jauhetta, 3 osaa kylmää vettä)
Kermavaahtoa

Valmista kreemi paketin ohjeen mukaisesti ja sekoita vatkattuun kermavaahtoon. Kermavaahtoon ei tarvitse lisätä sokeria, sillä kreemi on jo riittävän makeaa.
Voit käyttää kreemin lisäksi täytteenä esimerkiksi tuoreita marjoja tai hilloa.

3 kommenttia:

  1. Millasta tää on pursottaa? Pysyykö paremmin muodossaan kuin pelkkä kermavaahto?

    VastaaPoista
  2. En ole kokeillut pursottamista, mutta on ainakin tavallista kermavaahtoa jämäkämpää. Uskoisin, että onnistuu hyvin. Väriltään on hieman kellertävä, joten ei välttämättä ole niin kaunis kuin valkoinen kermavaahto.

    VastaaPoista
  3. minä pursotin ja oli tosi helppo pursottaa. myöskin maku oli hyvä.luulin et on hirmuällömakea,mut eri ollutkaan! :) nam

    VastaaPoista