torstai 19. elokuuta 2010

Fazerina-muffinssit














Taikinasta tulee n. 12kpl muffinsseja

Taikina:
150-200g Fazerina tryffelimaitosuklaata
150g margariinia
1,5dl sokeria
2 munaa
3,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1,5dl maitoa tai kermaa

Kuorrute:
Sokerimassaa
Sokerimassakukkasia
Tippa pikeeriä, elintarvikeliimaa tms kiinnittävää ainetta.
Hopeista kimallesprayta



Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa, lisää rouhittu suklaa (jätä 12 palaa odottamaan).
Halutessasi taikinasta tumman, voi siihen lisätä 2,5rkl kaakaota kuivien aineiden kanssa.













Täytä muffinssivuoat enintään puolilleen, lisää jokaiseen yksi suklaapala (tai puolikas) ja täytä vuoat loppuun.
















225 astetta ja 12-15 min.

















Koristelua varten kaulitse sokerimassasta levy. Voit myös kaulita massan käyttämällä kuvioalustaa tai -kaulinta , jolloin saat kauniin kuvion tasaisen pinnan sijaan.
Ota sokerimassasta paloja käyttäen wiltonin kukkamuottia.
Lisää tippa elintarvikeliimaa tai pikeeriä muffinssin päälle, lisää sitten sokerimassa.
Päälle voit vielä halutessasi liimata muratinlehtiä ja päivänkakkaroita.
Viimeistele muffinssit suihkauksella kimallesprayta.

9 kommenttia:

  1. Tosi kauniita muffinsseja, ja ohjekin kuullostaa syntisen hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Näyttävät ja maistuvat takuulla hyviltä. Tätä ideaa pitäisi kokeilla itselläkin :)

    VastaaPoista
  3. Nam, mehevän oloisia! Hauska idea nuo kukanmuotoiset sokerimassa"hatut" muffinssien päällä.

    VastaaPoista
  4. Ihanan mehevän näköisiä ja varmasti herkullisia!! Täytyy varmaan joskus kokeilla!! =)

    VastaaPoista
  5. Uunissa paistumassa :)

    VastaaPoista
  6. Jostain syystä fazerinnan maku kaikkosi paiston aikana lähes kokonaan.

    VastaaPoista