sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Banaani-kinuskikääretorttu
















Pohja:

4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta

Täyte:
2 pientä banaania muussattuna
1prk rahkaa (tai vaniljarahkaa)
vaniljasokeria
kinuskikastiketta

Kuorrutus:
Flora Vispiä
Sokerimassakukkia
Tummaa suklaata


Valmista pohja ohjeen mukaan.
Sekoita banaanimössö, rahka ja vaniljasokeri keskenään ja levitä pohjalle.
Kaada kinuskikastiketta päälle oman mielesi mukaan, määrää vaihtelemalla saat lisättyä tai vähennettyä makeutta.
Lopuksi rullaa kääretorttu rullaksi ja pursota kuohkealla flora vispillä ja koristele esimerkiksi sokerimassakukilla ja sulalla suklaalla.











1 kommentti: