torstai 9. joulukuuta 2010

Feta-sipulipiirakka















Pohja:

1pkt Sunnuntai piirakkakkataikinaa

Täyte:
2 sipulia
2tl hunajaa
kirsikkatomaatteja
100-150g fetaa
1prk tatti-herkkusieni Creme bonjour cuisine -fraichea
1dl kermaa
2 munaa


Ota piirakkataikina ajoissa sulamaan ja anna sen sulaa kunnolla.
Voitele piirakkavuoka ja painele taikina siihen tasaisesti.

Leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi ja kuullota niitä öljyssä muutama minuutti.
Loppuvaiheessa lorauta sekaan hieman hunajaa.

Pinoa vuokaan ensin puolet sipulirenkaista, sitten halkaistut kirsikkatomaatit, feta ja päälle loput sipulirenkaat.


















Sekoita keskenään cuisine, maito ja munat, kaada täytteen päälle.
















Paista 200 asteessa noin 20-25min, kunnes piirakan pinta on saanut kauniin värin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti