tiistai 21. joulukuuta 2010

Toffeetäytteiset suklaakonvehdit

Jouluherkkua, uskalsin (vuoden tauon jälkeen!) kokeilla uudelleen konvehtien valmistamista. Tällä kertaa vain tummalla suklaalla. Ihan nättejä, joskin ilmakuplia tuli toisiin konvehteihin yllättävän paljon.



















Täytteeksi keitin mikrossa kondensoidusta maidosta toffeeta (tarkempaa ohjetta täältä).
Suklaana toimi Fazerin tumma suklaa, jonka temperoin ennen käyttöä, sillä se tekee suklaasta rapsakan, maistuvan, sekä saa aikaan hyvän pinnan.
Muotteina käytin wiltonin lahjapakettimuottia sekä silikomartin fleury-muottia.

Konvehdit ovat myös oiva lahjaidea, varsinkin näin joulun alla.
Pakkaaminen käy oivasti esimerkiksi Wiltonin joulusukka-lahjapussien avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti