sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Tonnikalapalat




















Palan koosta riippuen 35-45 kappaletta


Pohja:
1 setsuuri-leipä

Täyte:
100g tonnikalaa öljyssä
0,5 sipuli
125g ruohosipuli-tuorejuustoa
100g ranskankermaa
(ruohosipulia koristeeksi)

Valuta tonnikalasta öljy ja hienonna sipuli.
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Halutessasi voit hienontaa seoksen vielä tehosekoittimessa, jolloin saat siitä pursotettavaa.
Ota leivistä muotilla paloja.















Pursota tai lusikoi nokare tahnaa jokaiselle leivälle ja koristele esimerkiksi ruohosipulinvarsilla (itseltäni ne unohtuivat ostaa kaupasta).

2 kommenttia:

  1. Varmasti hyvää. Muuan vuosi sitten tämäntapainen tonnikala-täyte oli meidän vakkari retkievästä, vastapaistettujen sämpylöiden tai patongin seurana. Ihan sairaan hyvää!=)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, pitääkin kokeilla tuolla tavoinkin. Täyte oli kyllä niin helppo tehdä, ei muuta kuin ainekset sekaisin.

    VastaaPoista