keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Jauheliha-parsakaalipiirakka




















Pohja:
100g voita tai margariinia
2dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
3rkl kylmää vettä

Täyte:
400g jauhelihaa
1 sipuli
grillimaustetta oman maun mukaan
3 munaa
2,5dl ruokakermaa
1dl maitoa
1pss pakasteparsakaalta


Aloita täytteestä, paista jauheliha ja sipuli. Mausta ne grillimausteella.
Jätä jäähtymään.

Tee tässä välissä taikina. Nypi rasva ja jauhot keskenään, sekoita vesi joukkoon.
Painele voidellun vuoan pohjalle.













Levitä jäähtynyt jauheliha piirakkapohjalle, lisää päälle parsakaalit.
Valmista munamaito sekoittamalla munat, ruokakerma, sekä maito keskenään.
Kaada seos tasaisesti täytteen päälle.




























Paista 200 asteessa n. 40min (omani oli vahingossa 50min ja tummentui vähän turhan paljon).

1 kommentti:

  1. Kiitos kivasta ohjeesta, tätä täytyy kokeilla joku ilta :)

    VastaaPoista