tiistai 6. syyskuuta 2011

Tonnikalapiirakkaa Italialaisittain














Pohja:
2 dl vehnäjauhoja
1,5 dl graham-jauhoja
1 dl juustoraastetta
150 g margariinia
0,5 dl vettä

Täyte:
1 sipuli
2 prk tonnikalapaloja öljyssä
1,5 rkl yrttinen italia-marinointimaustetta
2,5 dl ruokakermaa
2 munaa
2 dl juustoraastetta
200 g kirsikkatomaatteja

Pinnalle:
paahdettua sipulirouhetta
tuoretta basilikaa


Sekoita jauhot ja juustoraaste keskenään. Paloittele joukkoon voi ja nypi sekaisin. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina painellen piirakkavuokaan.
Hienonna sipuli, valuta tonnikalasta öljy ja puolita kirsikkatomaatit. Sekoita täytteen aineksen keskenään, käytä kirsikkatomaateista vain puolet tässä kohtaa. Kaada täyte pohjan päälle. Lisää loput kirsikkatomaatit täytteen pinnalle.

Paista piirakkaa 200 asteessa 35-40 minuuttia.
Ripottele piirakan päälle ennen tarjoilua paahdettua sipulirouhetta. Koristele basilikanlehdillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti