perjantai 7. lokakuuta 2011

Jauheliha-sienipiirakka

 Tämä oli herkkua, koko piirakka hävisi kahvipöydässä. Sääli vain, että kuva on todella huono, ei ollenkaan anna oikeutta.

















Pohja:
Kaupan valmis pyöreä piirakkapohja

Täyte:
400g jauhelihaa
1 sipuli
3dl sieniä (itse käytin herkkusieniä)
3 munaa
1prk Creme bonjour cuisine tatti-herkkusieni
ripaus pippuria
juustoraastetta

Öljyä piirakkavuoka ja painele pohja siihen.

Ruskista jauheliha ja paloiteltu sipuli pannulla.
Lisää sekaan sienet, mikäli käytät tuoreita sieniä, niin kuullota ne ensin erikseen.
Sekoita munat ja cuisine keskenään ja lisää seokseen.
Mausta vielä pippurilla.
Kaada täyte pohjan päälle.
Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista 200 asteessa n.40min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti