maanantai 3. lokakuuta 2011

Katkarapuvoileipäkakku

















Pohja:
24 siivua paahtoleipää

Kostutus:
Lihaliemi

Täyte:
1 pussi katkarapuja
2 pkt Creme Bonjour katkaraputuorejuustoa
150g ranskankermaa
nippu tilliä
sitruunapippuria

Päälle:
1 putkilo sitruunamajoneesia
1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
Tuoresalaattia
Ruohosipulia
Keitettyjä kananmunia
Katkarapuja

Valuta katkaravuista ylimääräinen vesi pois. Silppua tilli pieneksi. Sekoita kaikki aineet keskenään.

Leikkaa leivistä reunat pois, aseta 8 leipää kakun muotoon (2x4) ja kostuta.
Jaa puolet täytteestä pohjan päälle. Sen jälkeen jälleen aseta 8 leipää ja kostuta.
Vielä loput täytteestä ja yksi kerros kostutettuja leipiä.
Kiedo kakku kelmulla ja jätä jääkaappiin päiväksi, tällöin kakku ehtii maustua hyvin.

Tarjoilupäivänä hoida kuorrutus ja koristelu.
Sekoita majoneesi ja tuorejuusto keskenään. Levitä nätisti kakun päälle ja reunoille täytettä.
Koristele mielesi mukaan, esimerkiksi salaatilla, ruohosipulilla, munilla ja katkaravuilla.

1 kommentti: