maanantai 21. toukokuuta 2012

Banaanikakku


















4 banaania
200g margariinia
3 munaa
2dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
1tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta

Survo banaanit kulhossa (ähän jo ylikypsyneet banaanit ovat tähän kakkuun enemmän kuin hyviä).
Lisää joukkoon huoneenlämpöinen margariini.
Vaahdota munat ja sokeri, lisää vaahto banaani-margariiniseokseen.
Lopuksi sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi taikinan joukkoon.

Öljyä ja korppujauhota vuoka, kaada taikina siihen.

Paista 180-asteessa uunin alatasolla n. 60
minuuttia.

Koristeena käytin itse tekemiäni sokerimassa-narsisseja, keltaista candy meltsiä, vihreää dr. oetkerin koristegeeliä, sekä ripottelin pinnalle Tutti frutti crushia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti