torstai 6. syyskuuta 2012

Savulohi-voileipäkakku
















 
Pienillä muutoksilla tein Jennan Lemppareiden voileipäkakkua.
Tässä ohje, kuten itse kakun tein:


Pohja:
18 vaaleaa paahtoleipäviipaletta

Kostutus:
5dl kalalientä

Täyte:
400g katkarapu-tuorejuustoa
2 tuubia katkarapupasteijaa
1,5 tuubia majoneesia
n. 10 rkl kurkkusalaattia
400g savulohta

Pinnalle:
0,5 tuubia majoneesia
200g katkarapu-tuorejuustoa

Koristelussa voi kukin käyttää mitä tahtoo, itse käytin juustoraastetta, persiljaa, savulohta, kananmunaa, kirsikkatomaatteja sekä sitruunaa.

Valmista täyte leikkaamalla lohi pieneksi paloiksi ja sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään.
Kostuta leivät kalaliemellä hyvin. Leivät saavat olla melkeinpä märkiä!
Laita täytettä leipäviipaleiden väliin.
Levitä lopuksi majoneesi-tuorejuustoseosta ohut kerros kakun päälle ja reunoille. Peitä kakku varovaisesti kelmulla.
Seuraavana päivänä poista kelmu ja koristele kakku.

2 kommenttia:

  1. Heippa, Kirsin keittiössä muutti bloggeriin, nähdään uudessa osoitteessani =)

    VastaaPoista
  2. Päätin sittenkin jatkaa vuodatuksessa!

    VastaaPoista