sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Mustikka-valkosuklaakuppikakut

Lähdin tällä kertaa kokeilemaan Prinsessakeittiön muffinireseptiä, tein kuitenkin pieniä muutoksia mm. valkosuklaan lisäämisen ja kypsymisajan suhteen. 




















12 kpl

Tarvitset:
125 g sulaa voita
1 muna
1,25 dl kermaa
250 g vehnäjauhoja
125 g sokeria
1 tl ruokasoodaa
70 g valkosuklaata
2 dl mustikoita

Sulata voi ja anna sen jäähtyä. 
Sekoita kuivat aineet keskenään. 
Sekoita kosteat aineet keskenään. Yhdistä sekoittaen. 
Kääntele taikinaan (sulaneet, mikäli käytät pakasteita) mustikat.
Annostele muffinivuoat noin puolilleen, lisää keskelle suklaapala ja täytä vuoat. Muffinit eivät juurikaat nouse, joten vuoat uskaltaa täyttää kunnolla. 
Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti