lauantai 15. kesäkuuta 2013

Valkosuklaa-passionjäätelö

Ihana kesäinen, raikas jäätelö, joka valmistuu helposti ilman jäätelökonetta :) 
Ps. Tällä jäätelöllä osallistun bloggaajien dansukkerin järjestämään jäätelökilpailuun.
Äänestämään pääset tästä.























3 munaa
1 dl tomusokeria
1 dl glukoosisiirappia
2 tl vaniljasokeria
65 g valkosuklaata
8 passionhedelmää
3 dl kuohukermaa

Erottele keltuaiset valkuaisista.
Vaahdota valkuaiset.
Vaahdota keltuaiset tomusokerin kanssa.
Vatkaa erikseen myös kermavaahto.
Sekoita kermavaahtoon passionhedelmien hedelmäliha (siemeniä ei tarvitse ottaa pois), sekä glukoosisirappi, vaniljasokeri, sekä rouhittu valkosuklaa.
Lisää joukkoon keltuais- ja valkuaisvaahdot, kääntele varovaisesti tasaiseksi. 

Pakasta 12-15 tuntia. Pakastuksen aikana jäätelöä on hyvä sekoittaa pari-kolme kertaa, jotta rakenne paranee entisestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti