lauantai 28. syyskuuta 2013

Kantarellipiiras












Pohjana käytin kaupan valmista piirakkapohjaa pakastealtaasta (hävetäkseni täytyy myöntää, olen vähän laiska tekemään näitä pohjia itse, vaikka ne helppoja ovatkin).

Täyte:
4dl kantarelleja
2 sipulia
3dl juustoraastetta
3 munaa
2,5dl kermaa
1tl suolaa
kirsikkatomaatteja
ripaus mustapippuria

Painele piirakkataikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan.

Paista voidellulla pannulla kantarelleja, kunnes neste on haihtunut. Lisää joukkoon paloitellut sipulit ja kuullota kauniin keltaiseksi.

Ripottele pohjan päälle juustoraaste ja sen päälle sieni-sipulisekoitus. Lopuksi sekoita loput ainekset keskenään ja kaada täytteiden päälle. Painele pintaan muutamia kirsikkatomaatin puolikkaita.

Paista keskitasolla 200-asteessa n. 40 minuuttia.



1 kommentti:

  1. Mä käytän kanssa ihan liian usein :) Upeita noi sun viimeaikaiset kakut!

    VastaaPoista