
Ensin muotoilin porkkanan oranssit osat, annoin niiden kuivua vähän aikaa ja sen jälkeen muotoilin vihreästä marsipaanista loput.
Takimmaisissa porkkanoissa on ideana se, että kakun päällä ne näyttävät kuin kasvaisivat kakussa. Marsipaanin sain pysymään pystyssä käyttämällä spagettia sen sisällä.
Tuohan onkin kiva idea, että porkkanat kasvavat kakun sisällä :) Miten sitä onkin aina ajatellut vaan noita kokonaisia porkkanoita kakun pinnalle.
VastaaPoistaMitenköhän on mahdollista, etten ole ollenkaan huomannut kommenttiasi :o Kummallista.
VastaaPoistaOngelmia meinasi tuottaa se, miten saan vihreät osat pysymään pystyssä, mutta ratkaisin sen spagetin avulla. Ohuempia (ja kivempia syödä) niistä olisi tullut, jos olisi tehnyt vaikka sokerimassasta (kuivuu nopeammin) ja liimannut jälkikäteen porkkanoihin kiinni.
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoista