
Pohja:
Lehtitaikina
Täyte:
100g parsakaalinnuppuja
0,5pkt savutofua
1 suurehko sipuli
2dl maustamatonta soijajogurttia
suolaa
pippuria
0,5tl basilikaa
Aloita keittämällä parsakaalit suolavedessä muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Seuraavaksi kuullota pilkottu sipuli paistinpannulla, lisää siihen murennettu tofu ja parsakaali. Ota pannu pois levyltä ja lisää siihen jogurtti.
Painele lehtitaikina piirakkavuoan reunoille ja levitä täyte pohjan päälle.
Paista 200 asteessa n.25 minuuttia. Jäähdytä ennen tarjoilua.
Onnea sinulle! Täällä varpaat kohmeessa jännitin kenelle osuu! Laita s-postiin minulle (löytyy vas. ylhäältä blogistani)osoitetietosi, niin lähetän pienen yllätyspalkinnon sinulle. Luultavimmin menee alkuviikkoon. T. Mama=)
VastaaPoistaKiitos oikein paljon :) Onneksi satuin huomaamaan luvun, ennen kuin klikkasin mitään. Palkintoa odotellessa!
VastaaPoistahttp://chocochili.net/2009/01/parsakaali-savutofupiirakka/
VastaaPoistaOlisi ihan reilua mainita reseptin alkuperä, kun täytteen ohje on kuitenkin suoraan tuolta.