
Ohje on yhteen väliin mitoitettu (24-26cm vuoka).
3 liivatetta
2dl kuohukermaa
100g vaniljatuorejuustoa
200g mustikoita (tai vajaa 2prk mustikkapilttiä)
0,5dl sokeria
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa kerma hyväksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vaniljatuorejuusto.
Soseuta mustikat. Kuumenna n. 1 dl soseesta kattilassa ja sulata joukkoon liivatteet.
Sekoita loppu mustikkasose ja sokeri kerma-tuorejuustoseokseen.
Kun liivateseos on hieman jäähtynyt, lisää sekin täytteeseen.
Kaada täyte kakkupohjan päälle irtopohjavuoan sisään. Anna hyytyä 2-3h ennen vuoan irroittamista.
Oijoi! Etsiskelinki sopivasti jotain just tämän tyylistä myöskin äitienpäiväkakkuun! :>
VastaaPoistahhehe, poikas on syntynyt samana päivänä kun minä :D