
Ohjeesta tulee 1,5l jäädykettä.
Tarvitset:
150g Marianne crush-rouhetta (tai marianne-karkkeja rouhittuna)
2 kananmunaa
0,5dl sokeria
3dl kuohukermaa
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Vatkaa myös kerma vaahdoksi erillisessä astiassa.
Yhdistä seuraavaksi mariannemurska muna-sokerivaahtoon, lopuksi lisää kermavaahto ja sekoita tasaiseksi.
Kaada seos jäädykevuokaan tai silikoniseen kakkuvuokaan (itse käytin tätä) ja pakasta mahdollisimman pian, sillä mariannemurska valuu hiljalleen pohjalle.
Anna jäädykkeen olla pakkasessa muutama tunti.
Ota jäädyke sulamaan hieman ennen tarjoilua ja koristele haluamallasi tavalla.
Nam! Tälläistä voisin tehnä pikkuneidin synttäreille. Tuo määrä varmaan täyttäis Herra Hakkarainen muotin..pitääpä mennä mittomaan!
VastaaPoistaJa kävisi myös gluteenittomille.
Jäädykkeet on niin ihania, kesäaikaan varsinkin!