
Pohjana on 3 ja 5 munan sokerikakkupohjat.
Välissä hasselpähkinä- (käytin tätä hyydykejauhetta) ja valkosuklaatäytteet.
Kuorrutin kakut sokerimassalla, väliin laitoin sokerikreemin eristeeksi.
Kostutus laimennetulla jaffalla.
Pursotuksissa käytin myös sokerikreemiä, tyllana toimi ruohotylla.




Tosi hieno kakku ja ihanan mehevän näköinen tuossa leikkauskuvassa. Upeita yksityiskohtia.
VastaaPoistaIhanan näköinen ;)
VastaaPoistaOnpa hieno! Monen pienen mieleen! :)
VastaaPoistaIhania yksityiskohtia päällä ja mehevän näköinen sisus!
Oii, vähänkö sulonen kakku tää :)
VastaaPoistaolet kyllä taiteilija! mutta miten tuollaisen raaskii syödä?
VastaaPoistaKiitos :)
VastaaPoistaKyllähän sen raaskii, syötäväksihän se on tehtykin ;)