Pohja:
12 palaa ruispaahtoleipää
Kostutus:
5dl lihalientä (5dl vettä, 1 lihaliemikuutio)
Täyte:
200g kinkkua
200g tuorejuustoa (ruohosipuli- ja yrttitarha-)
n.3/4 punaista paprikaa
Kuorrutus:
150-200g majoneesia
100g ruohosipulituorejuustoa
Koristelu:
Salaatinlehtiä
Kirsikkatomaatteja
Kinkkuleikkelettä
Punaista paprikaa
Kurkkua
Leikkaa kovimmat leipien reunat pois.
Aseta 4 palaa pohjalle ja kostuta.
Täytettä varten paloittele kinkku ja paprika.
Sekoita ne loppujen ainesten kanssa tasaiseksi massaksi.
Levitä massasta vajaa puolet pohjan päälle.
Lisää seuraava kerros ja jälleen kostutus.
Seuraavaksi lisää viimeinen kerros ja kostuta. Tässä kohtaa kakku on hyvä kietoa kelmuun ja antaa maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Seuraavana päivänä kuorrutus tuorejuusto-majoneesiseoksella ja koristelu oman mielen mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti