Osasta torttuja teimme enkeleitä ja osasta perinteisiä tähtiä.
Marmeladin lisäsimme vasta taittelujen jälkeen, etteivät kulmat ala irvistämään uunissa ollessaan.
Tarvitset:
1 paketti Myllyn Paras-torttutaikinalevyjä
1 rasia luumumarmeladia
Koristeluun;
tomusokeria
Sulata pakasteiset taikinalevyt n. 15 minuuttia huoneenlämmössä.
Kaulitse levyjä hieman, sitten puolita levyt neliön muotoisiksi paloiksi.
Tee neliön jokaisesta kulmasta viilto kohti keskustaa, jätä keskelle muutaman sentin mittainen alue leikkaamatta.
Tähtiä varten taita joka toinen sakara keskustaan.
Enkeleitä valmistaaksesi taita molemmat yläkulman sakarat keskelle, samoin molemmat toiseksi alimmat.
Lopuksi lisää keskelle nokare marmeladia ja paista 225 asteisen uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
Koristele jäähtyneet tortut tomusokerilla.
Ihania torttuja!
VastaaPoistaTuota enkeliä täytyykin kokeilla. Hyältä näyttää!
VastaaPoista