keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Glukoosisiirappi

Vihdoin on Suomeen saatu markkinoille glukoosisiirappi edullisempaan hintaan. Leivontatarvikeliikkeistähän on sitä saanut, mutta hinta on ollut huomattavasti kalliimpi.
Kiitos Dan Sukker, tämän myötä mm. makeisten ja jäätelön valmistaminen kotona on helpompaa. 

Näin Dan Sukker kertoo sivuillaan (ps. sieltä löytyy myös erilaisia ohjeita glukoosisiirapin käyttöön!)

"Dansukker Glukoosisiirappi on mainio apu kotikokkaajalle. Sen avulla voit tehdä samettisen pehmeää kotijäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirappi sopii myös makeisten, kuten toffeen, fudgen, vaahtokarkkien ja kovien karamellien valmistamiseen, sekä leivontaan ja ruoanlaittoon.
Glukoosisiirappi estää suurten jääkiteiden muodostumista jäädytetyissä jälkiruoissa. Tämän ansiosta jäätelöön ja sorbettiin saadaan oikeanlainen hileetön suutuntuma ja pehmeä, suussa sulava rakenne. Kotitekoisissa makeisissa glukoosisiirappi säätelee tavallisen sokerin kiteytymistä, jolloin syntyy toffeelle ja fudgelle luonteenomainen koostumus. Kastikkeisiin ja marinadeihin glukoosisiirappi antaa ryhtiä ja rakennetta.
Dansukker Glukoosisiirappi on valmistettu vehnätärkkelyksestä. Se sisältää glukoosia, maltoosia sekä pitkäketjuisia sokereita. Maultaan se on vähemmän makeaa kuin tavallinen siirappi. Glukoosisiirappi on gluteeniton.
Läpinäkyvään muovipulloon on painettu desilitramitoitus. Tippalukollinen korkki helpottaa annostelua ja sen ansiosta glukoosisiirapin käyttö on siistiä. Pakkauskoko 400 g."

7 kommenttia:

 1. Mikä idea tässä postauksessa on ? Pelkkää mainosta ja huonoa sellaista kun vaan kopioitu valmista tekstiä jostain. Oletko itse edes tuotetta kokeillut?

  VastaaPoista
 2. Halusin mainita tuotteesta, jota on hyvä tovi Suomeen odotettu ja eritoten bloggaajat ovat sitä kaivanneet.
  Tuote on uusi ja vieras monelle, joten mielelläni myös kerron uusista tuotteista (kuten olen joskus postannut vastaavasti esim. kondensoidusta maidosta).
  Ja kyllä, olen testannut tuotetta. Pakastimessa on jäätelöä, josta tulee postausta pian :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä glukoosisiirappia on saanut aiemminkin. Leivontatarvikekaupat on myyneet jo vuosia glukoosia. Tietty hyvä että tulee tavallisiinkin kauppoihin. Tämä vaan ei sovi vehnäallergisille :( . Se leivontatarvikekaupoissa myytävä on maissista ja sopii meidän allergisillekin.

  VastaaPoista
 4. Totta, olisin voinut sen mainita paremmin :) eli leivontatarvikeliikkeistä on niitä saanut, mutta huomattavasti kalliimmalla :) täytyykin korjata se tekstiin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tiia tästä glukoosi-infosta. Olen tilannut sitä aina leivontatarvikeliikkeen kautta, eikä ennen tätä tullut mieleenkään katsoa tavallisesta kaupasta tuotetta.
  Kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos postauksestasi,ensimmäisen kerran tarvitsen glukoosisiirappia ja nyt tiedän myös miksi :D

  VastaaPoista
 7. Hei, olen Amber Shaw. Täällä suosittelen teitä kaikkia Otto-edustajille Mobil Funding Inc. -yrityksestä, joka on vihdoin hymyillen kasvoni myöntämällä minulle 15 000,00 euron lainasumman erittäin alhaisella korolla. Lisätietoja hänestä tänään sähköpostitse: mobilfunding1999@gmail.com ja kiitos myöhemmin, koska hän on todellakin luotettava mies.

  VastaaPoista